Természetes gyógymódok a viszkető aranyérre

Az aranyeret leggyakrabban az olyan tevékenységek és életmódbeli szokások okozzák, amik nagyfokú erőlködéssel járnak. Az aranyér jellemzően az olyan esetekben alakul ki, mint az erőltetett székletürítés, a terhesség, a rendszeres ülőmunka stb. Azonban az enyhe fokú aranyeres rendellenességeket egyszerűen kezelhetjük mi magunk is, saját otthonunkban. A súlyosabb állapotokat tartós fájdalom és vérzés kíséri, ilyenkor már orvosi beavatkozásokra is szükség lehet.
 

Ülőfürdők

Az ülőfürdők megnyugtatják a végbél szöveteit és ereit és csökkentik az aranyér okozta fájdalmakat és diszkomfortot. Az ülőfürdőt a legjobb ha egy kádban végezzük el, mert így kényelmesen kiáztathatjuk az altestet. Néhány centi meleg vízbe üljünk bele, maradjunk így 10-15 percig, hogy a véráramlás fokozódhasson a végbél környékén. A meleg víz a viszketést és a fájdalmat is gyorsan enyhíti.

aloe vera

Aloe Verás krémek az aranyérre

Az Aloe Verát már több ezer éve használják különféle gyógyászati célokra. A mai napig alkalmazzák az olyan problémák kezelésére és gyógyítására, mint a sebek összehúzása, a leégés enyhítése. Gyakori összetevője a különböző krémeknek, kenőcsöknek és bőrápolási termékeknek. A viszkető aranyérre a legjobb, ha a 100%-os aloe vera gélt használjuk helyileg. Rendszeres kenjük be ezzel az anyaggal az érintett területet.
 

Magas rosttartalmú diéta

A székletürítés igen fájdalmas lehet, ha aranyér van jelen. Éppen ezért nagyon fontos, hogy aranyér esetén magas rosttartamú diétát kövessünk, mivel csak így lehetséges a széklet lazítása és a székletürítés könnyebbé tétele. Igyunk sok folyadékot is, mert így elkerülhetővé válik a végbél ereinek duzzanata és gyulladása is.
 

Aranyvessző

Az aranyvesszőt már évszázadok óta használják a különböző civilizációk a különféle betegségek kezelésére. Ez egy olyan gyógynövény, ami mikrobiális és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így fel lehet használni az aranyérre is.

Erbaven visszerek ésaranyerek kezelésére tabletta 30 db

Erbaven visszerek és aranyerek kezelésére tabletta 30 db

Visszerek, aranyerek, hajszálerek, seprűvénák kezelésére. T-vitaminnal dúsított, folyamatos felszívódású tabletta.

Ár: 3490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!