Gyógyteák aranyérre

Az aranyér nemcsak az erek duzzanatát és kisebbfajta viszketést, hanem komoly fájdalmakat és vérzést is eredményezhet, ha nem kezeljük időben. Az aranyeres problémákat leggyakrabban az életmódbeli problémák okozzák, a rendszeres ülőmunka, az erős köhögések, a terhesség, az alacsony rosttartalmú étrend, a nehéz tárgyak emelése, az erőlködés vagy a krónikus székrekedés mind kiválthatja az aranyeret. A gyógynövényes kezelések azonban gyors és hatékony megkönnyebbülést eredményezhetnek. Az ezekből készített gyógyteák belsőleg elfogyasztva vagy ülőfürdőként, borogatásként helyileg alkalmazva gyógyulást hozhatnak az aranyérre.

gyogytea

Szúrós csodabogyó

A szúrós csodabogyó (más nevén magyal, egértövis, spárgatövis, vadpuszpáng) kedvező eredményeket hozhat az aranyér kezelésében. A Memorial Sloan-Kettering Cancer Center kutatói megállapították, hogy a szúrós csodabogyó fő alkotóeleme a ruscogenin, ami gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Néhány tudományos vizsgálat már igazolta a csodabogyó hatásosságát az aranyérre, a tudósok úgy vélik, hogy ugyanazt a hatást lehet vele kifejteni, mint a vény nélküli gyógyszerekkel. Vérzéscsillapítóként és duzzanat-csökkentőként hat az aranyérre.
 

Molyhos ökörfarkkóró

Az ökörfarkkóró más néven a Verbascum széles körben használják Mexikóban az aranyeres problémák kezelésére. A gyógynövény virágai és levelei tanninokat tartalmaznak, amik segítenek összehúzni az aranyér szöveteit és csökkenteni a vérzést. A sebek és az aranyér kedvezően reagál, ha az ökörfarkkórót külsőleg használják, de teaként is kiválóan alkalmazható az aranyérre. Arra kell figyelni, hogy a terhes és szoptató nőknek, valamint azok az embereknek, akiknek a kórtörténetében szerepel a rák, tartózkodniuk kell  a molyhos ökörfarkkóró fogyasztásától. A magvak fogyasztását is kerülni kell, mert azok toxinokat tartalmaznak.
 

Pitypang

A gyermekláncfű segít megtisztítani a májat és fokozza az epe termelését. Az epe pedig lágyítja a székletet anélkül, hogy hasmenést okozna. A pitypang levelei és gyökerei segítik az emésztést és frissítően hatnak, így az aranyér tüneteit is csökkenthetik.

Erbaven visszerek ésaranyerek kezelésére tabletta 30 db

Erbaven visszerek és aranyerek kezelésére tabletta 30 db

Visszerek, aranyerek, hajszálerek, seprűvénák kezelésére. T-vitaminnal dúsított, folyamatos felszívódású tabletta.

Ár: 3490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!