Homeopátiás kezelések az aranyérre

Az aranyér akkor jelent problémát, ha a végbél szöveteit megduzzadnak, begyulladnak és fájdalmassá válnak. Az aranyér általában akkor alakul ki, ha a végbélnyílás vagy a végbél vénáira megnövekedett nyomás nehezedik: a folyamatos ülőmunka, a terhesség, a magas vérnyomás vagy az erőlködés is okozhat aranyeret. A probléma néhány esetben olyan súlyossá válhat, hogy műtétre is szükség van, de leggyakrabban homeopátiás szerekkel is enyhíteni lehet ezt a kellemetlen tünetekkel járó elváltozást.

homeopatia

Aloe Vera

Az aloe vera gélszerű nedve vérzéscsillapító tulajdonságokkal és gyógyhatással rendelkezik, hűsítő és nyugtató vegyületeit megnyugtatják a végbél irritált szöveteit. Az aloe vera közvetlenül alkalmazható az aranyérre. Az Aloe Vera növény száraiból préseljük ki a gélt, amit egy vattával ittassuk fel. Ezt a gélt vagy az aloe vera kivonatokat helyileg alkalmazhatjuk. Vannak olyan homeopátiás krémek is, amiket a bioboltokban megvásárolhatunk: ezekkel rendszeresen érdemes bekenni a végbélnyílást és környékét, hogy elkerüljük az aranyeres panaszokat.
 

Kén

A ként leggyakrabban az olyan bőrbetegségek homeopátiás kezelésében használják fel, mint a pattanások, a rüh, de ugyanilyen hatékony az aranyérre is, mivel enyhe összehúzó és antibekteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A kénalapú kezelések sok esetben kifejezetten ajánlottak az aranyérre, mivel enyhítik az égő és viszkető érzést, a hasmenést, a puffadást, a hasi diszkomfortot és a szokatlan érzéseket a belekben. A ként lehet kapszulák formájában is beszedni, de ez az anyag akkor a leghatékonyabb, ha kenőcs formájában közvetlenül az aranyérre kenve használjuk.
 

Magas rosttartalmú diéta

Míg a magas rosttartalmú diéta nem kezeli az aranyeret, ez egy fontos része a gyors felépülést és jó megelőző ellátást is biztosít. A magas rosttartalmú diéta lágyabb székeletet eredményez, így a székletürítés során kevesebb erőlködéssel kell számolnunk.

Erbaven visszerek ésaranyerek kezelésére tabletta 30 db

Erbaven visszerek és aranyerek kezelésére tabletta 30 db

Visszerek, aranyerek, hajszálerek, seprűvénák kezelésére. T-vitaminnal dúsított, folyamatos felszívódású tabletta.

Ár: 3490 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!